diplomski rad
Utjecaj vremena visoko temperaturnog popuštanja na mikrostrukturu, tvrdoću i žilavost izotermički poboljšanog žilavog lijeva

Čavara, Jelena
Sveučilište u Splitu
Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje
Zavod za proizvodno strojarstvo

Citirajte ovaj rad

Čavara, J. (2022). Utjecaj vremena visoko temperaturnog popuštanja na mikrostrukturu, tvrdoću i žilavost izotermički poboljšanog žilavog lijeva (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:179:188409

Čavara, Jelena. "Utjecaj vremena visoko temperaturnog popuštanja na mikrostrukturu, tvrdoću i žilavost izotermički poboljšanog žilavog lijeva." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:179:188409

Čavara, Jelena. "Utjecaj vremena visoko temperaturnog popuštanja na mikrostrukturu, tvrdoću i žilavost izotermički poboljšanog žilavog lijeva." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:179:188409

Čavara, J. (2022). 'Utjecaj vremena visoko temperaturnog popuštanja na mikrostrukturu, tvrdoću i žilavost izotermički poboljšanog žilavog lijeva', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:179:188409

Čavara J. Utjecaj vremena visoko temperaturnog popuštanja na mikrostrukturu, tvrdoću i žilavost izotermički poboljšanog žilavog lijeva [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje; 2022 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:179:188409

J. Čavara, "Utjecaj vremena visoko temperaturnog popuštanja na mikrostrukturu, tvrdoću i žilavost izotermički poboljšanog žilavog lijeva", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:179:188409

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.